A futópad edzések előnye, hogy teljes felügyeletet biztosít a sebesség és a nehézségi fok megválasztásában. Nem zavarják az edzést az időjárás változásai, a fényviszonyok. Ezek sokban megkönnyítik a kezdő kocogók feladatát, könnyebben, nyugodtabb körülmények között vághatunk neki a futásnak, így az eredmények is hamarabb érezhetők, mintha a szabadban áznánk, fáznánk a januári hidegben.

 

Összeállítottunk három kezdőknek szánt futópad edzést, ami remek bevezető lehet a rendszeres futáshoz, és már rövid időn belül segít jobb formába kerülni, több kalóriát égetni, megszabadulni a felesleges kilóktól. Az edzéstervek tartalmaznak intervallum feladatokat is, ami azt jelenti edzés közben csinálunk gyorsabb, nagyobb intenzitású és könnyebb, lassabb szakaszokat is. Az edzésidőhöz igazítva ezeket a szakaszokat ismételjük meg többször ami lehetővé teszi, hogy egyre több időt töltsünk az intenzívebb edzés szinten.

Az első edzés futópadon

1 perc laza futás a maximum sebesség 75%-án
4 perc aktív séta

Legalább ötször ismételjük meg a két feladatot. Az egyéni maximális sebességünk 75%-án fussunk az aktív szakaszban, azután csökkentsük a sebességet egy gyors sétára.

Kezdő futópad edzésterv

2 perc futás 75%-on
2 perc aktív séta

Legalább 5-ször ismételjük a sorozatot! Ez az edzésterv nagyobb terhelést jelent mint az előző, hiszen a futás intervalluma hosszabb, míg a pihenésre is kevesebb idő jut.

Kezdő edzésterv futópadra 2

4 perc futás 75%-on
1 perc aktív séta

Legalább 5-ször ismételjük meg! Az előzőekhez hasonlóan ez is egy szinttel nehezebb gyakorlatsor, egyben az utolsó lépcsőfok egy hosszabb futóedzéshez.

Ne felejtsük el az edzés után a nyújtó gyakorlatokat sem, mert segítenek elkerülni a sérüléseket!

Izzasztó edzést kívánunk!

egy sérülés miatt futópad szerviz kell abbahagynod az edzést, szobakerékpárszerviz,hogy lépsz túl rajta? Ha fizikailag fitt vagy, akkor nagyobb kondigép javítás, esélyed van, hogy megelőzd fitneszgép szerviz,  a sérüléseket. Ha előfordult már veled, hogy edzés közben megsérültél, akkor az is sífutógép javítás, kondigép javítás megoldás lehet, ha háttámlás szobakerékpárra váltasz. Vásárolhatsz otthonra is szobakerékpár javítás magadnak, de nagyon sok fitneszcenterben kondigép javitás is megtalálható. Nagy háttámlával rendelkezik, a megszokott szobabiciklikhez képest szobakerékpár szerviz, hátrébb és futópad szerviz alacsonyabban futópad szerviz (közelebb a földhöz) van a nyerge. Kedvező kondigép javítás, választás hát- és gerincfájdalmakkal szobakerékpár küzdőknek is, mert helyesen futópad szerviz tartja a gerincet. Nem terheli az ízületeket, és akkor sem futópad szerviz kell szobakerékpár szerviz abbahagynod az edzést, ha valamilyen sérülést szenvedtél. Tökéletes azoknak is, futópad szerviz akik új edzésprogramba szeretnének kezdeni. szobakerékpár szerviz, futópad

  kondigép szerviz, futópad javítás, fitneszgép javítás, kondigép javítás, futópad szerviz, futópad javítás, kondigép szerviz, kondigép javítás, futópad javítás, futószalag gyártás, kondigép kárpitozás gyorsan futópad szerviz


Ki olvas minket

Oldalainkat 2 vendég böngésziFutószalag minden futópad típushoz


Copyright © 2010 Fitneszgep-szerviz.hu. futópad szerviz, kondigép szerviz, fitneszgép szerviz, fitnessgép szerviz, szobakerékpár szerviz, sífutógép szerviz, fitneszgép javítás, futópad javítás, kondigép javítá, futószalag gyártás futópadhoz, futószalag minden futópad típushoz, futószalag gyártás

Minden jog fenntartva! www.fitneszgep-szerviz.hu