Szobakerékpár szerviz

A szobakerékpározás minden ember számára ideális testmozgás lehet, életkortól és kondíciótól függetlenül. Sőt, akár ízületi sérülések után is kifejezetten hatékonyan alkalmazható. A szobakerékpározás kellemes és biztonságos módja az általános fittség növelésének, valamint a lábizomzat fejlesztésének. Ideális az edzések előtti bemelegítés elvégzésére is.

Három fő szobakerékpár típust különböztetünk meg:

  • Szalagfékes

Ez a legegyszerűbb típus. Ebben az esetben egy nagy-szilárdságú szövet szalag feszítésével illetve lazításával állítjuk a szobakerékpáron a nehézségi fokozatokat. Jellemzően az egyik fő lehetséges probléma ezen szalag kopása illetve szakadása. Lehetséges probléma ezen felül a csapágyazásnál valamint az információs computer működésében léphet fel. Ha szalagfékes szobakerékpárja meghibásodott hívja a fitneszgep-szerviz.hu szakembereit!

  • Mágnesfékes

Ennél a fajta szobakerékpárnál egy mechanikus állító szerkezet illetve egy elektro-motor,  egy állandó mágnest közelít illetve távolít a lendkertéktől, gombnyomásra esetleg programok alapján. Hiba ennél az állító motornál, a computernél vagy a mechanikai részeknél léphet fel. Ha mágnesfékes szobakerékpárja meghibásodott hívja a fitneszgep-szerviz.hu szakembereit!

  • Indukciós

Ennél  szobakerékpárnál egy elektromágnes által gerjesztett mágneses tér fékezi a lendkereket. A mágnes tér szabályozásával állítjuk a nehézségi fokozatot. Ebben az esetben főként az elktronikai részek szoktak meghibásodni. Természetesen ennél a fajtánál is felléphet a kopó, forgó alkatrészek mechanikai meghibásodása. Ha indukciós szobakerékpárja meghibásodott hívja a fitneszgep-szerviz.hu szakembereit!

 

Mielőtt a fitneszgep-szerviz.hu szakembereit hívná!

  • Lehet butaságnak hangzik, de ellenőrizze hogy a gép be van e dugva a konnektorba, illetve ha  computere elemmel működik, nem merült e le. !
  • Ellenőrizze, hogy a konnektorban van e áram. (más fogyasztó rákapcsolásával)
  • Ellenőrizze, hogy a gép állítja e az ellenállást? (ha változtatja a nehézségi fokokat nehezebb e a tekerés).
  • Ha égett szagot érez a gép körül, azonnal húzza ki a konektorból.

 

Ha a fent említett tanácsok nem hoztak eredményt

kérjük forduljon hozzánk bizalommal!

.....................

szobakerékpár szerviz

 


Ki olvas minket

Oldalainkat 4 vendég böngésziFutószalag minden futópad típushoz


Copyright © 2010 Fitneszgep-szerviz.hu. futópad szerviz, kondigép szerviz, fitneszgép szerviz, fitnessgép szerviz, szobakerékpár szerviz, sífutógép szerviz, fitneszgép javítás, futópad javítás, kondigép javítá, futószalag gyártás futópadhoz, futószalag minden futópad típushoz, futószalag gyártás

Minden jog fenntartva! www.fitneszgep-szerviz.hu